Farm Festival 2015

Farm Festival 2015


Zoals de meesten van jullie weten hebben we afgelopen februari de moeilijke beslissing genomen de deuren van het Farm te sluiten. Desalniettemin zal Pinksteren dit jaar nog eenmaal in het teken staan van het Farm Festival.

Het zal ongetwijfeld een weekend worden met twee gezichten. Het Farm bestaat 45 jaar en we vieren dus een jubileum. Aan de andere kant is dit het laatste Farm weekend ooit. Een klap voor veel (oud)medewerkers die zich jaren hebben ingezet voor het Farm.

Sommigen hebben zich hardop afgevraagd of het nog wel zin had het festival te organiseren gezien we toch dicht gaan. Daarover hebben we niet lang hoeven nadenken. Het festival is tenslotte niet alleen een feestje voor de bezoekers, maar ook zeker voor het personeel.

Het opbouwen van het festival zorgt ervoor dat medewerkers die al jaren niet meer actief zijn binnen het Farm hun hoofd weer even om het hoekje steken. Want wat was is er nou mooier dan aanklooien met een zak tie-wraps, een rol tape een paar doosjes schroeven en aan het einde van de avond een biertje! Tijdens de opbouw kruipt het bloed waar het niet gaan kan en geniet het voltallige personeel met volle teugen. Zeker als op vrijdag de eerste biertjes getapt worden en de huis-dj’s de eerste plaatjes draaien. Hebben we het toch weer mooi geflikt!

Uiteraard hebben we ook ons stinkende best gedaan de allerlaatste editie flink uit te pakken. Met 12 acts verdeeld over 3 dagen denken we dat dit goed gelukt is! Op vrijdag starten we met internationale top Dj’s Mike Mago, Mightyfools en The Voyagers. Op zaterdag trekken we nog een keer ons trainingspak uit de kast met onder andere T-Spoon, Party Animals en Dance Into The Night. Zondag sluiten we het weekend af met coverband Soulbeach, Menno de Boer en Manuel & Geza.

Kaarten zijn nu te koop bij Veenerick Boek en Kantoor, Primera Domien Koek en de Vergulde Vos. Zorg dat je er op tijd bij bent want vol is uiteraard vol.

We hopen er met jullie wederom een onvergetelijk weekend van te maken.

Tot Pinksteren, 22, 23 en 24 mei op het festivalterrein aan de Weteringlaan.

Dirk Straathof, Voorzitter

Algemene informatie

Het Farm
Weteringlaan 20
2377 XN Oude Wetering

Kaartverkoop

Primera - Oude Wetering
Veenerick Boek & Kantoor - Roelofarendsveen
De Vergulde Vos - Rijpwetering

Voorverkoop

Vrijdag: € 12,50
Zaterdag: € 12,50
Zondag: € 10,-

Aan de deur

Vrijdag: € 15,-
Zaterdag: € 15,-
Zondag: € 12,50

Combi-kaart

Combi-kaart: € 30,-

Huisregels

  • Er wordt geen alcohol geschonken aan bezoekers onder de 18 jaar.
  • Bezoekers onder de 18 jaar kunnen gecontroleerd worden op alcoholgebruik. Bij het betreden van het terrein wordt de minderjarige dan verzocht om een blaastest af te nemen. Bij constatering van alcoholgebruik kan de toegang tot het terrein worden geweigerd.
  • Legitimatie bij entree is verplicht.
  • Toegang vanaf 14 jaar of onder begeleiding van een ouder.
  • In de festivaltent geldt het rookverbod. Roken is wel toegestaan buiten de tent op het terrein.
  • Tijdens het festival gelden de algemene huisregels van Het Farm.