Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/users/hetfaftp/connectie.php on line 8
Het Farm

DI 01 JAN GESLOTEN

Jeugdsociëteit Het Farm in Oude Wetering sluit haar deuren. Het bestuur ziet zich genoodzaakt tot deze maatregel door het sterk afnemende aantal bezoekers en daarmee ook een gebrek aan vrijwilligers.

Bezoekers kunnen nog een paar maanden voor een gezellige avond terecht in het pand aan de Weteringlaan. Het Farm Festival in het weekend van 22, 23 en 24 mei wordt het laatste feest dat er gevierd wordt.

Verhoging alcoholleeftijd
Het Farm had al langer te kampen met teruglopende bezoekersaantallen, maar de verhoging van de alcoholleeftijd naar 18 jaar was de druppel. Het wordt steeds lastiger om de doelgroep van 15- tot 17-jarigen aan te spreken; de leeftijd waar de jeugdsociëteit met name voor bedoeld is. Hierdoor ontstond ook een gebrek aan vrijwilligers die de kar kunnen trekken. De lage bezoekersaantallen van de laatste tijd gaan ten koste van het enthousiasme en de motivatie van vrijwilligers, die veel tijd en energie investeerden en de laatste maanden alles op alles gezet hebben om voldoende bezoekers naar hun jeugdsociëteit te trekken.

Het Farm bedankt iedereen, bezoekers en vrijwilligers, die de afgelopen 45 jaar geholpen heeft om er een feestje van te maken.